Egy jó lazacos tésztára, amely az egyik legegyszerűbb tészta étel. Hogy miért? Mert a lazac és a parmezán kivételéve minden hozzávalót feldarabolva csak bele kell raknunk egy serpenyőbe, majd felöntjük hideg vízzel és megvárjuk amíg 10-12 perc alatt készre fő.
Közben azért a lazacot feldaraboljuk, hogy kisujjnyi darabokat kapjunk. Amikor mindez készen van, akkor belekeverjük a forró tésztába. 2-3 percig még forraljuk. Megszórjuk parmezánnal és locsoljunk rá olivaolajat. Jó étvágyat!
Hozzávalók:
Hozzávalók
- 250 g spagetti
- 1 konzerv paradicsom sűrítmény
- 1 csomag koktélparadicsom
- 1 fej fehér hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek szárított oregánó
- 1 ízlés szerint bazsalikom
- 1 ízlés szerint só
- 1 ízlés szerint bors
- 3 csipet reszelt parmezán
- 1 ek olívaolaj
- 1 db lazacfilé
- 1 l víz
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)